Wat zijn Acces Bars?

Dat zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wat zou er door de bars weer te laten lopen allemaal mogelijk kunnen zijn?

  • Meer energie
  • Dieper en beter slapen
  • Meer rust en overzicht in je hoofd
  • Verminderen van lichamelijke klachten
  • Stress verlagend
  • Creativiteit
  • Emoties loslaten
  • Fobiën / angsten verminderen
  • Relaties verbeteren
  • Betere focus

Tijdsduur: Max 90 min. Dit is incl coaching, behandeling met kleding aan op de massagetafel en eind evaluatiegesprek. Vaak worden deze behandelingen intuitief ingezet in een Energetische coaching en healingsessie. Wil je persé deze behandeling geef je voorkeur aan in het maken van de afspraak.

Investering 88 euro per sessie

Maak hier je afspraak of via de whatsapp button rechts onderin
Via facebook kwam ik contact met de Access Bars behandeling. Na een enorm heftig jaar vol zorg en verdriet, zat ik er volledig doorheen. En niet direct naar de huisarts wilde. Maakte ik een afspraak. Geen idee wat ik moest verwachten, vooral omdat ik nogal nuchter en realistisch ben. Bij ontvangst meteen een goed gevoel  “Wat een lieverd is Wendy” heerlijk even kunnen praten zonder oordeel. De behandeling was erg ontspannend. Aantal weken daarna de tweede behandeling gehad. Daarna voelde ik me zo anders, het gejaagde gevoel was weg, voel me zoveel meer relaxter en blijer. Krijg dat ook als feedback vanuit mijn omgeving te horen. Kortom: Enorm blij en dankbaar dat Wendy op mijn pad is gekomen.” 
Inge Zoethout
” Een aantal jaar geleden belandde ik een emotionele rollercoaster en werd gefronteerd met verlies en rouw. ( als bonus ook de overgang ) De tijd en ruimte om hierbij stil te staan gunde ik mezelf niet en ging gewoon door. Totdat het op een goede dag niet meer ging. Ik was opgebrand! Zat teveel in mijn hoofd en was ergens onderweg mezelf verloren en vergeten te voelen. Via een vriendin die helemaal niets met zweverig gedoe heeft, ben ik bij Wendy terecht gekomen en heb een aantal behandelingen ondergaan. Access bars en energetische coaching en healing. Momenteel door de Corona is er geen fysieke behandeling mogelijk, als alternatief bood Wendy een healing op afstand aan. Eerlijk wist ik niet zo goed wat ik hiervan moest verwachten, ik heb het maar een beetje over me heen laten komen. Na afloop hebben we alles geevalueerd en heeft Wendy mij nieuwe inzichten meegegeven, waar ik echt wat mee kan. Nu een dag later lijkt het alsof er een last van mijn schouders is afgevallen en voel me een stuk relaxter. Wendy is een fantastisch lief mens en stiekem noem ik haar mijn toverfee ;-)
Jacqueline