Kundalini activatie met ademwerk

Ga jij mee samen op een innerlijke groeps ademreis met een kundalini activatie?

Opzoek naar jezelf , je essentie, zonder al je laagjes van patronen en overtuigingen, voelen wat je lijf nodig heeft, vertrouwen op jezelf en je intuitie.

We beginnen met een korte voorstelronde en onze intentie te delen. Daarna gaan we aankomen in ons lijf door middel van onze ademhaling. Dit doen we in een groep van max 6 mensen. Zodat het een veilige setting is, waarin er ruimte is voor jou en de rest van de groep.

Ook gaan we extra onze adem zo inzetten dat ie als brug gaat werken naar ons onderbewuste daar waar alles ligt opgeslagen. Onze spanningen, emoties en ervaringen die er niet konden zijn. Deze gaan we de ruimte geven zodat deze er wel mogen zijn. We zetten een zachte verbonden ademhaling in tijdens het activeren van je levensenergie. Je krijgt altijd wat er helpend is in het moment voor jou en wat jij aan kunt.

Ben jij benieuwd wat er ligt opgeslagen in jouw onderbewuste en ben jij er klaar voor om er bewust van te worden? Maar ook meer balans en vitaliteit ervaren door de kundalini activatie?

Wat brengt jou zo’n innerlijke ademreis met kundalini activatie? Verbinding, gezien worden en gehoord worden. Healing. Liefde voor jezelf. Rust en ruimte. Aarding. Balans. Meer verbinding met alle aspecten van jouzelf. Maar ook meer inzichten in wie je bent en wilt ZIJN.

Investering : 55 euro

Duur : 1,5 uur

Data: 15 juni

Max : 4 personen

Locatie: Koetille 4, grote zaal rechtboven aan de trap, te Harlingen

Liefs Wendy

Opgeven voor de ademreis kan ook via de whatsapp button rechtonder in de pagina