Cacao ceremonie Verbinden met de cacao

Ik Wendy nodig je uit om je te verbinden met jezelf en de cacao

Hoe gaan we dit doen?

~ We openen de ceremonie, verbinden ons met de cacao om deze daarna samen te drinken

~ Kleine voorstelronde en spreken onze intenties uit

~ Verbinden met elkaar en met onszelf en de 4 windrichtingen, moeder aarde en vader kosmos.

~ Geleide meditatie afgestemd op de ceremonie

~ Ademwerk en trancereis

~ Sluiten af in een verbindende cirkel of love and sharing

Investering 77 euro pp

Locatie Praktijk in verbinding ZIJN Koetille 4 te Harlingen in de grote zaal gelijk rechts als je de trap opkomt.

Tijd van 10- 13 uur

Je laadt helemaal op, komt tot rust. Je zintuigen worden geprikkeld op een liefdevolle, dragende en uitnodigende manier om jou uit te nodigen volledig tot bloei te komen vanuit jouw Authentieke ZIJN.

Over de cacao:

Het is belangrijk dat je 2-3 uur van te voren niet eet om zo volledig van de cacao te kunnen genieten. Zorg ervoor dat je op de dag van het event en de dag ervoor sowieso niet al te zwaar tafelt 😊.

Drink die dag liefst geen koffie met cafeïne aangezien de theobromine in de cacao de hartslag wat versnelt wat een onprettig gevoel kan geven.

Voor elke deelnemer maak ik een ceremoniële portie cacao klaar, het is daarom belangrijk dat je het meldt mocht je antidepressiva nemen. Zwanger bent en of eventueel last hebt van je hart. Je krijgt dan een halve dosis zodat je goed kunt voelen wat er in je lichaam gebeurt. Het effect zal hetzelfde zijn, geen zorgen 😊. Dit is slechts voorzorg, vanwege de eventuele versnelling van de hartslag.

Cacao werd traditioneel gebruikt als een ceremoniële drank , net zoals we het in het Westen drinken, maar het is niet alleen dat. Omdat het geven van offers zo’n belangrijk onderdeel is van de Maya-spiritualiteit, en Cacao zo’n sterke en heilige plant is, is het meest waardevolle gebruik ervan (in Maya-tradities ) niet alleen om het te drinken, maar om het aan te bieden als voeding aan de geesten door het heilige vuur. Dit is een gebaar om onze bereidheid te tonen om het geestenrijk waar we vandaan komen te eren en te herinneren . Zo wordt ons gebed voedsel voor het hele bestaan op alle drie niveaus: de centrale geest die zuiver en leeg potentieel is, de niet-fysieke energieën aan het werk of in transformatie, en de fysieke, driedimensionale rijken.

Ceremonie is een belangrijk onderdeel van het menselijk bestaan, daarin leren we samen , eren we de geest van alles wat is, gedijen we samen . Cacao is zeker geen noodzaak voor het creëren van een liefdevol ritueel of ceremonie, maar het is een geweldige deuropener : een mooie en genereuze plantleraar die je kan helpen verbinding te maken met lichaam en hart . Cacao-rituelen kunnen alles zijn wat je hartje begeert, en kunnen alleen worden uitgevoerd, met je vrienden of geliefde, of in een groep die werkt met welke intentie dan ook.

Praktisch: Je hoeft enkel heerlijk zittende kleren aan te trekken en eventueel je eigen warme sokken mee te nemen als je dat fijn vind. Een flesje water is handig om mee te nemen.

Ik kijk ernaar uit om met je te verbinden! ❤

Zondagochtend 30 juni 2024