De-Armouringsessie

De- Armouring wat is dat precies. Het woord zegt het al we gaan het lichaam losmaken van alle schilden die die heeft opgebouwd in de loop van je leven. we gaan letterlijk het ‘ontharnassen’ van het lichaam.

Naast onze bewuste bagage, slaan we ook onbewust in ons lichaam van alles op. Onze diepste en donkerste angsten, boosheid, schaamte en schuldgevoelens worden opgeslagen in ons lichaam. Dit kan letterlijk zorgen voor centimeters dikke spanning die als stalen platen een harnas gaan vormen rondom jouw lichaam.

Het borstgebied, buikgebied, bekkengebied en nog een aantal losse plekken mogen zachtheid en ontspanning uitstralen voor een gezond en gebalanceerd lichaam en leven. Als in deze gebieden de ontspanning en zachtheid continu aanwezig is, zal niet alleen de levensenergie of ‘Kundalini’ vrij stromen en jouw lichaam positief blijven aanvullen, maar je ook beschermen tegen diverse kwalen die in een ‘harnas-lichaam’ makkelijk kunnen ontstaan.

Het is belangrijk om de-armouring toe te passen op het gehele lichaam, aangezien het ‘harnas’ of de emotionele blokkades zich door het hele lichaam verspreid hebben.

Zelfs één sessie kan al een groot verschil maken in de voortgang van jouw eigen ontwikkeling. Tijdens sessies samen zullen we alleen aan de buitenzijde van het lichaam werken.

De voordelen van de-armouring zijn magisch…

Wat zijn de voordelen van de-armouring?

Gedurende meerdere sessies zul je merken dat je:

~ meer aanwezig zijn in het NU en verbonden met het leven

~ makkelijker bij jouw eigen gevoel kunnen komen… jouw verlangens… jouw behoeften

~ meer toegang hebt tot je seksuele/levensenergie

~ het doorbreken van (on)bewuste gedachtepatronen / of alle bagage van een karmische stukken

~ beter voelen en belichamen tot wie jij daadwerkelijk bent in essentie.

~ beter bestand bent tegen druk en stress

~ meer rust in je hoofd een leger hoofd zodat je meer verbinding ervaart met je lijf

~ een merkbare toename van energie, vitaliteit en gezondheid hebt, meer balans ervaren

~ lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen

 

Benieuwd naar wat het voor jou zou kunnen betekenen? Via de whatsapp button kun je een vraag stellen en of een afspraak inplannen.

Liefs wendy

Online agenda