Vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 min telefonisch of in de praktijk. In het gesprek kun je even voelen of we bij elkaar passen, maar zal ik ook eerlijk zijn of ik je wel kan helpen. Ik zal je vragen stellen, je spiegel en klankbord zijn om snel tot de kern te komen. Zodat ik je een aanbod kan doen wat passend is bij jouw hulpvraag.

En uiteindelijk zul jij de verandering in gang gaat zetten door alles wat ik je aanreik in de sessies maar vooral ook toe past in je leven. Bewustwordingen en inzichten zijn mooi maar zullen niet effectief zijn als jij daarin geen bewegingen maakt. Hierin is het ook zaak realistisch te zijn naar jezelf toe dat je na 1 sessie niet direkt het gewenste resultaat boekt. Het geeft je zoiezo verlichting, rust, inzichten, ontspanning en een stap dichter naar jezelf toe. Maar een proces is topsport en net als met sporten heb je na 1x sporten niet het gewenste resultaat.

Mijn sessies bestaan altijd uit intuïtieve bewustzijnscoaching gevolgd door een energetische lichaamsgerichte behandeling. Deze energetische methodes vervangen geen medische behandelingen maar werken aanvullend. Ik zal je zeker doorverwijzen als dat nodig is.

Liefs Wendy

gratis kennismakingsgesprek inplannen