Inspiratie

Truth is camouflaged by its own simplicity. Harry Palmer

lemnisc3Coaching en of counselling zijn (co&co) gespreksvormen met het doel meer harmonie en balans in je leven te creëren. Bij coaching heb je een leervraag, een onderzoeksvraag. Bij counselling is er een verwerkingsvraag. Hierin staat het meebewegen voorop. 

Een aurareading kan een begin zijn om helderheid te verkrijgen over wat op dat moment speelt. Het is een manier om bij een diepere laag van jezelf te komen. De vraag onder de vraag.

Wanneer je vast komt te zitten in werk of privé, wanneer je leven beperkt wordt door angst, verdriet, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, weinig contact met je gevoel, dan kan Co&Co je helpen je eigen antwoord te vinden, een nieuwe weg in te slaan, patronen te doorbreken, acceptatie en bezieling te ervaren.

Om de gesprekken zinvol te laten zijn en je doel te bereiken, is het nodig: 
• bereidheid om naar jezelf te kijken en je patronen, angst, verdriet, verzet, enz, maar ook je kracht en mooie kanten te zien en te omarmen. 
• moed om vertrouwde, maar belemmerende gedragspatronen en zelf/denkbeelden los te laten. Een sessie duurt plus minus anderhalf uur. Vaak zijn 4 tot 8 sessies voldoende.
Tussentijds is er een evaluatiemoment. 
Bij een afrondend gesprek kan er afgesproken worden om na enige tijd nog een follow-up gesprek te voeren. .

De Ethische Code voor counselors is conform die van de Academie voor coaching en counselling, zie www.counselling.nl

Deel deze website