Inspiratie

Als iemand waarachtig is tegenover zijn zelf en haar onderricht volgt, heeft hij geen leraar nodig. Chuang tzu

 

In 2000 ben ik gestart met de praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Als aurareader en met een aanbod van cursussen in persoonlijke ontwikkeling. Vanaf 2007 bied ik ook individuele coaching en counselling aan.
Tot medio 2011 heb ik gewerkt onder de naam lichtwerkerscom, wat terug verwijst naar waar wij uit bestaan: licht.  In 2008 nam ik de beslissing om naar brabant te verhuizen, die verandering bracht met zich mee dat er ook een andere naam moest komen voor mijn praktijk. Sinds juli 2011 is het dan ook IN VERBINDING ZIJN vooral gekozen om het zijnsaspect te benadrukken. Zijn i.p.v. doen, dat wat in je leeft zich laten ontvouwen. Dan ben je in verbinding met jezelf, de rest komt vanzelf.

Angelique14

Ik heb de lerarenopleiding (geschiedenis en maatschappijleer) en de studie politicologie aan de VU gevolgd. Na mijn studie rolde ik via marketing communicatie voor het onderwijs de reclame in. Al tijdens mijn studiejaren was ik geïnteresseerd in psychologie, natuurwetenschappen en esoterie, filosofie e.d. 
De zoektocht naar wie ik ben bracht mij in contact met yoga, meditatie, reiki (1 en 2), essencetraining, een lichtjaartraining, de helende reis van Byron Katie, familieopstellingen, het innerlijke kind, DNA heling. De 3-jarige opleiding aurareaden en healen bij de Ranthia school van Juno Quist en Lidwien Janssen bracht de vervulling die ik zocht. Hooggevoeligheid daar kun je iets mee. De "Awakening your lightbody" van Orin en Daben gaf een goede context voor zelfonderzoek. Ik ben gecertificeerd lightbody teacher en ook voor het geven van trainingen ben ik bevoegd. Met het geven van aurareadingen en cursussen kan ik mijn kennis en ervaring doorgeven, bewustzijn brengen en inzicht geven. Mensen handvatten geven op hun pad.
De studie coaching en counseling aan de Academie voor Counselling en Coaching, zet mijn passie in een breder kader. Er zijn veel leraren om dankbaar voor te zijn, de gedachte elkaars leraar te zijn in deze wondere wereld geeft me vreugde. Ik blijf leren, de laatste jaren heb ik me ontwikkeld als NLP trainer.

 

www.ranthia.nl
School voor aurareaden, trainer, coaching, spiritueel bewustzijn, weg tot zelfonderzoek. De school bestaat niet meer. De opleiders zijn individueel nog wel bereikbaar; Lidwien Janssen en Juno Quist.

https://www.orindaben.com
Orin en Daben zijn 2 spirits gechanneld door Sanany Roman en Duane Packer. Zij geven de opleiding Awakening the Light Body: Your light body is an energy body that exists at a higher level, closer to your soul, than your chakras. You have seven vibrational energy body centers and three light body centers, for a total of ten centers that power and make up your light body. As you awaken your body you will learn how to change less harmonious energies into positive ones and use the energy around you to go higher. You may experience a stronger sense of personal power and a greater ability to control your emotions, stay centered, release old blocks and stuck emotional energy, and respond with love and compassion.

https://www.sriramanamaharshi.org
Zelfonderzoek begint en eindigt met de vraag; wie ben ik. De vraag stellen is de weg om innerlijk vrij te worden. De ashram rondom de berg Arunachala is een bijzondere plek.

https://www.amma.nl
De vrouw van de liefdevolle omhelzing. Haar naam is een ander woord voor moeder. Jaarlijks komt ze naar Nederland.

Deel deze website