Inspiratie

If you contribute to other people's happiness, you will find the true goal, the true meaning of life. Dalai Lama

lemniscaatregenboogkleinHet herstellen van de verbinding is mijn missie. Op persoonlijk niveau en op groepsniveau (in organisaties) en de samenleving.

Op persoonlijk niveau gaat het om de verbinding met het hart en de essentie van jezelf. Vanuit de integratie van het fysieke, emotionele, mentale en spirituele zelf kom je tot verbinding, leven vanuit het hart, het voelende en wetende zelf. Het is bekend dat het hart een geheugen heeft, het is een wetend zelf.

Op groepsniveau en op het niveau van de samenleving is het vinden en herstellen van de verbinding met de essentie komen tot het eenheidsbewustzijn. Het herstellen van de eenheid brengt focus in het handelen, en het dragen van waarden en normen die op het hart gestoeld zijn. Organisaties zijn levende entiteiten, ze bestaan uit mensen die handelen vanuit hun specifieke gaven en kwaliteiten. De missie van een organisatie geeft richting en waardering. Iedere organisatie heeft een eigen dynamiek, een cultuur. In deze constellatie kan het zijn dat een team of groep mensen problemen kent in de samenwerking, in het gemis aan richting of waardering van elkaar. Het verbinden aan een hoger doel, of gemeenschappelijk doel is dan de uitdaging.

 

Deel deze website