KES Kundalini awakening

Wat is kundalini? Kundalini betekent in het sanskriet ” opgerolde ” Het is jouw levensenergie die jij in jouw draagt. Tijdens een kundalini awakeningsessie, wordt deze wakker gemaakt zodat hij weer opnieuw mag stromen. Jouw lichaam heeft een eigen bewustzijn een eigen intelligentie, herinnering op celniveau. Zodra de kundalini weer mag stromen krijg je dus altijd wat er voor jou nodig is in het moment. En je krijgt altijd hetgeen wat je aankunt. De kundalini ligt “opgerold” in jouw basis chakra en stroomt naar boven en weer opnieuw naar beneden, zodat alle chakra’s met de daarbij behorende thema’s opgeschoond kunnen worden. Ieder process is anders en de ene gaat sneller dan de ander. Maar weet dat het ok is en dat je krijgt wat jouw hoogte goed dient. Jouw levenspad is uniek.

De sessie begint met een gesprek en de activatie word liggend op het matras, met lekker zittende kleding aan gegeven. Ik raak je op verschillende punten aan om het kanaal te openen zodat ik met mijn energie en alles wat is jouw kundalini te activeren. Ook word er muziek gedraaid die helpt jouw energie te triggeren.

Het primaire doel van Kundalini energie, is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in elk individu

Wat gaat het je brengen?

  • Wonderbaarlijke mooie ervaring
  • Verwijderen van innerlijke dualiteit
  • Meer bewustzijn, inzichten en verfijning
  • Verbeteren van het manifesteren
  • Vermindering van lichamelijke klachten en of ziektes
  • Het openen van je hart naar zelfliefde
  • Creativiteit
  • Trilling verhogen
  • Meer verbinding ervaren met jezelf en alles om je heen

Als je geen last hebt van psychoses en niet zwanger bent, ben je van harte welkom om dit kado aan jezelf te komen ervaren. Het is ook fantastisch om dit samen met je partner en of vriend / vriendin te gaan ervaren.

Liefs Wendy

Sessie 1 op 1 inplannen en of duo ( partner ) sessie
Inmiddels ben ik heerlijk wakker geworden na een 2e kundalini behandeling van Wendy Brandes bij Praktijk in verbinding ZIJN. Na de eerste keer merkte ik al verschil maar kon mijn vinger er niet opleggen wat er was veranderd. Nu na de 2e keer merk ik dat ik makkelijker wakker word, alles weer helderder zie( klinkt misschien een beetje vreemd, maar weet niet hoe ik t anders moet verwoorden) Ik voel meer energie in mijn lijf en hoofd, wat ik al jaren niet meer heb gevoeld.
Ik had al een aantal andere behandelingen gehad zoals BRTT, sacred cacao ceremonie en andemcircels wat mij al heel veel rust in mezelf heeft gegeven.
Anderhalf jaar geleden ben ik thuis komen te zitten met een flinke burnout. In de reguliere zorg heb ik geprobeerd hulp te krijgen maar door lange wachtlijsten schoot dat allemaal niet op. Wendy had mij al een aantal keren een bericht gestuurd dat ik wel bij haar terecht kon. Ik was hier wat terughoudend mee, ik dacht dat zweverige gedoe is helemaal niets voor mij. Na een tijdje dan toch eerst maar met een ademcircel begonnen. Ik kwam echt als een stuiterbal binnen en was verbaasd hoe lekker ‘rustig’ ik hier weer uit kwam, ik was verkocht. Hierna 2x keer de BRTT gedaan, wat een verlichting was dat, steeds meer rust in m’n lichaam en geest. Ik kon met deze manier van behandelen dus niet meer stoppen. Nog meer ademcircels gedaan en een sacred cacao ceremonie, ik knapte te hier zo van op.
Op een bepaald moment zag ik dat Wendy de opleiding voor kundalini had gedaan, gelijk een bericht gestuurd, Jaaaa ik wil!!! Maar nog geen flauw idee hebben wat dit precies was. Ik heb ‘t over me heen laten komen, verdomme wat is dit fijn zeg.
Wendy en ik kennen elkaar al jaren dus ze weet ook precies hoe ik ben, hoe ze met me om moet gaan en wat ik nodig heb. Dit is natuurlijk niet alleen met mensen die ze kent.
Zit je dus in een situatie waarin de in de reguliere zorgt vastloopt dan raadt ik je dus aan om eens met kontakt te zoeken met Praktijk van Wendy.
Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt kunnen betekenen en wat er nog gaat komen 😘
Maarten van Veenendaal