Online coachingstraject

Maand coachings en healingtraject

Ben jij de verbinding met jezelf een beetje kwijt. Leef jij naar de verwachtingen van anderen om jou heen. Vind jij het lastig liefdevol jouw grenzen aan te geven? Of heb jij altijd een vol hoofd en sta je voortdurend aan. Lastig om te ontspannen. Moeite met vanuit jouw behoeften en verlangens te leven. Of te wel word jij geleefd voor je gevoel?

Ga die verbinding weer aan met jezelf en met mij. Samen gaan we opzoek naar waar jij energie van krijgt. Waar jij behoefte aan hebt of intens naar verlangd. Om vervolgens daarvanuit je leven te gaan leven. Zodat je je mooiste leven kunt realiseren waarbij jij de touwtjes weer in handen hebt.

Wat gaan we doen?

  • We gaan eerst vrijblijvend telefonisch kennismaken met elkaar
  • 4 telefonische coachingsgesprekken incl 4 healingen op afstand ( woon je in de buurt kan dit in mijn praktijk )
  • 1 meditatie geheel op jou afgestemd, opgenomen in een bestandje, zodat jij zo vaak als jij wilt deze kunt afluisteren
  • 1 persoonlijke affirmatie afgestemd op jou deze kun je voor heling elke dag inzetten

Dit alles heeft een waarde van 244 euro

We gaan samen op reis in jouw innerlijke wereld voor 4 weken. Ga jij de verbinding aan met mij en jezelf? Dit traject kan in de praktijk of online plaatsvinden of gedeeltelijk gemixt.

Jouw investering is nu 199 euro

Maand coachings en healingtraject

Maandtraject praktijk in verbinding

Ik ben bij Wendy gekomen om meer rust te creëren in mijn eigen hoofd.

Daarbij moest ik meer vertrouwen krijgen in vooral mezelf en mijn eigenwaarde. De eerste behandeling vond ik best wel confronterend en emotioneel. Dit kwam omdat ik daar met een doel stond, mezelf weer iets opleggen omdat ik vond dat het anders moest. Na de behandeling voelde ik me geheel ontladen en merkte dat ik rustiger was de dagen erna. Wendy stuurde me tussendoor een meditatie die ze had ingesproken, deze heb ik een aantal keren geluisterd die week. Ik merkte dat de beleving iedere keer anders was, het voelde steeds lichter.

Bij de eerst volgende behandeling voelde ik me al heel snel rustig en voelde het letterlijk alsof ik in de zee lag te drijven tussen de golven. Een hele gekke ervaring, Wendy vertelde dat ieder persoon een andere beleving heeft. Ik merk dat ik mijn onbewuste ik beter kan omvormen naar de bewuste ik.

Eigenlijk is het niet in woorden te omschrijven wat er gebeurd. Wendy is een super lieve en betrouwbare meid die je gevoelens kan verwoorden. Het is echt heel bijzonder. Ik ben zelf heel nuchter en had behandelingen als deze nog nooit ervaren. Wendy haar handen werden op een gegeven moment zo warm (of zeg gerust heet). Wendy legt gedurende de behandelingen precies uit wat ze doet en voelt. Ik wil het iedereen aanraden! Het is iets wat je moet ervaren.

Janine

Dierencommunicatie

Communiceren & healen met dieren. Alles is energie en dus ook de gevoelens en gedachten van uw dier.
Ik tune in op uw huisdier en ga in gesprek en waar heling nodig is zal ik dit geven.
Heeft u vragen en of ziet u gedrag bij uw dier die u graag uitgelegd wilt hebben door uw dier. Dan kan ik wellicht uw tussen persoon zijn om voor uw dier te spreken.
Wat vraag ik aan je, een recente foto met de ogen zichtbaar op de foto, de naam van je dier en de geboortedatum. En max 5 vragen die je aan jouw dier wilt stellen. Ik bel je naderhand op om de reading te bespreken. En naderhand stuur ik je de reading toe per email zodat je deze nog eens rustig door kunt lezen.

Investering 44 euro incl emailcontact

Reading & healing aanvragen