4 weekse Ont-dekkingsreis

In verbinding ZIJN

Ga jij mee samen op Ont-dekkingsreis?

Opzoek naar jezelf , je essentie, zonder al je laagjes van patronen en overtuigingen, voelen wat je lijf nodig heeft, je innerlijke kompas ontdekken en deze leren inzetten, vertrouwen op jezelf en je intuitie.

Dit alles gaan we d.m.v geleide meditaties, intuïtieve opstellingen, healingen, schaduwwerk, klanken, visionbord en ademwerk als brug naar ons onderbewuste om zo alles te ont-dekken. Geen 1 week is hetzelfde want ik werk vanuit het moment wat er zich mag aandienen in de energie. Dus ben jij klaar met al je beperkingen en het idee dat je niet weet wat je wilt in je leven? Kom dan ont-dekken wat deze reis voor jou kan betekenen.

Wat wil ik graag neerzetten met een groep gelijkgestemde dames en heren. Dat er in een veilige en liefdevolle bedding alles er mag ZIJN, gedeeld en geheeld worden vanuit een fijne groepsenergie.

Wat brengt jou zo’n Ont-dekkingsreis? Verbinding, gezien worden en gehoord worden. Healing. Liefde voor jezelf. Rust en ruimte. Aarding. Balans. Meer verbinding met alle aspecten van jouzelf. Maar ook meer inzichten in wie je bent en wilt ZIJN.

Investering : 199 euro p/p

Duur : 2,5 uur per keer, van 19 uur t/m 21.30 uur, 4 weken achtereenvolgend

Data: Dinsdagavonden 4, 11, 25 oktober en 1 november zit 1 week pauze tussen i.v.m de herfstvakantie

Max : 6 personen

Locatie: Koetille, Harlingen

Liefs Wendy

Opgeven voor de 4 weekse Ont-dekkingsreis