Paardencoaching 1 op 1 sessie

Loop jij iets vast in je leven? Of sta je op een punt dat je even niet weet wat je wilt in het leven? Of ben je opzoek naar jezelf?
Laat de paarden je dan helpen vertalen wat er in jou onderste lagen speelt. Wat jou behoeftes en verlangens zijn. Wat jouw drive is in het leven. Zodat jij een moeiteloos leven kan leiden zonder steeds je eigen leven te saboteren.
Ik begeleidt jou vanuit liefde in de opstelling. Ik vertaal wat er gezien, gehoord en gevoeld mag worden. En geef dat samen met jou aandacht zodat het in de energie geshift mag worden naar meer ruimte voor jouzelf vanuit liefde voor jouzelf.

We beginnen met een kennismaking en doen een kleine grondingsoefening en lopen dan richting de paarden. Dit kan met een hulpvraag maar je kunt het ook laten ontstaan. De paarden spiegelen, ik vertaal dat en dan gaan we een transformatie maken in de energie en de paarden laten daarbij ook echt zien of deze gelukt is.

Jij mag het middelpunt ZIJN van het leven ♡

Hoe gaan we dit doen?

We beginnen met een theetje een kennismaking en uitleg. We doen een korte staande meditatie om even te landen in jouw lichaam. Hiervanuit lopen we naar de paarden en zij zullen direct al iets spiegelen en dit vertaal ik dan om vervolgens in de kudde te stappen en dus ook in jou proces. De paarden en ik begeleiden jouw liefdevol door jouw proces heen.

Wil jij een transformatie aangaan?

Geef je dan op.

Vanaf februari 2023 is er weer ruimte voor sessies

Waar: Welsrijp Woensdagochtend van 11.30 t/m max 13 uur

Duur: 1,5 uur
Investering: 88 euro

Liefs Wendy

Geef je op