Body remember trauma therapie en Breathwork

1 op 1 BRTT en TRB

Wij vergeten gebeurtenissen, maar het lichaam niet

We zijn geneigd om deze gebeurtenissen te vergeten, maar ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van.

Voor sommige mensen is een overweldigende ervaring ‘de druppel die de emmer doet overlopen’ en zij krijgen daarna fysieke en/of emotionele klachten.

Veel voorkomende klachten door trauma’s zijn o.a

Angst, paniek, hartkloppingen, oppervlakkig ademen, overmatige alertheid of prikkelbaarheid, onrust, slapeloosheid, depressie, uitputting, gevoel van hulpeloosheid of onmacht, krachtverlies in de spieren.

Inner-journey Breathwork & Trauma Release is ontworpen om door de vele lagen van lichaamsbepantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Breathwork & Trauma Release is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen.

Kom ontdekken wat trauma release voor jou kan doen in deze krachtige maar bovenal helende sessies!

Wat gaan we doen in een BRTT sessie? Je moet vooraf een intake formulier invullen van jouw levensloop. Deze bespreken we samen. Ik leg je uit wat BRTT is en wat je kunt gaan verwachten. Jij spreekt je intentie uit om deze sessie te willen doen. En dan mag je daarna komen liggen op de matras. En neem ik je mee in de ontspanning van je ademhaling. Daarna gaan we je zenuwstelsel hacken en je psoas spier triggeren om vervolgens te beginnen met de TRE oefeningen om de trauma’s op te gaan zoeken. Deze nodigen we uit en gaan we volledig aan vanuit OVERGAVE hierin begeleid ik je deskundig en vooral heel liefdevol. Alles mag er ZIJN! Je komt vervolgens tot een release waardoor je rust. ruimte en heel veel liefde gaat ervaren. Heelheid en verbinding. Soms volgt hierop nog een ademsessie trauma release, dat bekijk ik tijdens je proces of je dit nog aankunt of niet. We drinken daarna nog een theetje en bespreken je sessie nog even na, ook ligt er een intentie kaartje voor je klaar die je een extra bevestiging mag geven van je proces.

Ga je voor een gehele ochtend beginnen we met een rebirthing, gevolgd door de BRTT en als laatste de trauma release ademsessie. Dit is vrij intensief maar zeker de moeite waard.

Uitleg van een rebirthing klik dan even op de link >>>> Rebirthing

Neem contact met me op om te verbinden en te kijken wat er mogelijk is voor jou.

Liefs Wendy

Per sessie max 90 min is je investering 111 euro

Of een hele ochtend op reis voor €166,- max 3 uren. Bestaande uit een Body remember trauma therapie en Breatwork

Plan je sessie hier! Of via de whatsapp button rechts onderin op de website