TTC Talking to the chakra´s

Talking to the Chakra’s is een energetische behandeling waarbij het lichaam weer wordt herinnerd aan het feit dat het een zelf herstellend vermogen heeft.

Wanneer de chakra’s niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten.

Al onze chakra’s staan namelijk in verbinding met onze organen en daarmee ook onze hormonen en die zijn er vervolgens ook weer verantwoordelijk voor hoe we ons voelen. Als een hormoon niet in balans is kan dit leiden tot een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis . Een chakra kan uit balans zijn geraakt doordat er een energetische blokkade in de weg zit die er voor zorgt dat de energie niet lekker kan doorstromen.

Met TTC zorg ik er voor dat de blokkades worden opgespoord en worden losgemaakt. Hierdoor kan de energie weer gaan stromen en herstelt het lichaam vanzelf doordat de chakra’s weer in balans komen.

Met TTC werk ik voornamelijk langs jouw ruggengraat. Elke wervel is verbonden met specifiek lichaamsdeel (orgaan, spier, gewricht) en met een emotie. Je kunt je voorstellen dat een blokkade rond jouw wervels enorm veel effect kan hebben op de werking van het lichaam.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de behandeling lig je aangekleed, op je buik op een massagetafel. Ik start de behandeling met het activeren van de energie vanuit jouw stuitje. Vervolgens raak ik jou via druk punten aan op je lichaam waarbij ik de energie laat stromen en ga ik op zoek naar punten/ blokkades waar de energie niet lekker door stroomt. Juist op die plekken waar het niet kan stromen zal ik het lichaam gaan activeren. Hierdoor wordt er een seintje aan het brein gegeven en die zorgt er vervolgens weer voor dat het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om die blokkade te gaan opheffen.

Het is een hele zachte, maar wel krachtige energie. Een TTC sessie duurt 90 minuten en zal altijd vooraf gegaan worden door een korte intake. De energie is geschikt voor iedereen van 0 tot 999 jaar. Alleen bij zwangerschap stellen we de behandeling wel nog even uit.

TTC en Kinderen

Doordat deze energie heel zacht en liefdevol werkt is het uitermate geschikt voor jouw kind. Heeft jouw last van krampjes, reflux, onrust, huilbaby, slaapproblemen? Met een kortdurende behandelingen van TTC, afhankelijk van leeftijd tussen de 5-20 minuten zul je echt gaan merken dat de rust terug keert. Voor kinderen zal ik werken met speciale tarieven, neem daarvoor contact op.